Integritetspolicy Göthbergs Kyl & Maskinservice AB

Vi sparar inga personuppgifter utan din kännedom

 1. Hantering av personliga uppgifter
  Vi använder dina personuppgifter som t.ex. namn, adress, e-postadress, telefon- och faxnummer endast för de ändamål du har lämnat dem (t.ex. för att få svar på frågor, rut och rot avdrag). Vi använder dessa uppgifter för att tillgodose dina önskemål och tillhandahålla och ständigt förbättra information och tjänster. Dina personuppgifter används bara inom Göthbergs kyl & maskinservice AB och av våra affärspartners för att tillgodose dina önskemål. Vi skyddar dina personuppgifter noggrant. Vi använder dina personliga data som inhämtas när du besöker vår webbsida endast i fullständig överensstämmelse med de lagar som gäller.
 2. Säkerhet
  Vi garanterar att dina personliga uppgifter förvaras säkert och skyddar dem mot förlust, förstörelse, förfalskning, manipulering, otillåten användning och otillåten offentliggöring.
 3. Länkar till andra webbsidor
  På vår hemsida finns länkar som kan ta dig vidare till andra företags-sidor. Vi tar inget ansvar för dess innehåll och integritetspolicy.
 4. Frågor angående integritetspolicyn
  Om du har frågor eller synpunkter gällande vår integritetspolicy och hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på vår mail info@gothbergskyl.se
 5. Vidareutveckling av internet / integritetspolicy
  Vidareutvecklingen av Internet tar också hänsyn till vår integritetspolicy. Om detta skulle leda till några ändringar kommer vi att informera om detta på denna sida.
Rulla till toppen